Hvad vil DU fortælle?

Jeg tror på at dit budskab skal fortælles gennem en god historie. Godt fortalt og i godt selskab.

Mennesker vil gerne interagere med hinanden, og jeg tror på at historiefortælling til alle tider har bragt os tættere på hinanden. Derfor vil dit publikum opdage dig og hænge på, hvis du har noget ægte på hjerte.
En video, podcast eller tekst, der taler til hjertet – og er godt fortalt – sætter noget i gang hos modtageren. Så hvilken historie skal vi fortælle sammen?

Kompetencer og kunder

Tvjournalist.dk har eksisteret siden 2007 og er ejet og drevet af mig, Tanja Jørgensen. Jeg er uddannet videojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole.

Siden 1997 har jeg arbejdet som tv-tilrettelægger, videojournalist eller webjournalist for DR, TV2, TvDanmark, Verdensdiabetesfonden (WDF), Novo Nordisk, Clio Aps og flere mindre virksomheder.
I løbet af de sidste 25 år har jeg især fokuseret på sundhed, sygdom og udviklingslande og har i den forbindelse rejst en del. Senest har jeg fungeret som videojournalist og teamleder for visuelle medarbejdere i Clio Aps, der leverer digitale undervisningsmidler til folkeskolen.

Mit speciale er at arbejde som one-woman-one-camera – altså som videojournalist alene i marken – men arbejder lige så ofte sammen med andre.

De fleste historier kan fortælles på flere medier. Jeg producerer også podcast, stillbilleder og artikler, så dit originale stof kan udnyttes på alle platforme.

Besøg min facebook-side: Videojournalist Tanja Jørgensen